Radyo A 24 Yaşında!

24’üncü yaş, coşku ve gururla kutlandı

Radyo A’nın yeni yaşı İletişim Bilimleri Fakültesinde düzenlenen törenle kutlandı. Törene Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin, Radyo A yayıncıları, akademik ve idari personel ile çok sayıda davetli katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temizel: “İyi ki varsın Radyo A”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel, Radyo A’nın yaş gününe dair gerçekleştirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi: “24’üncü yaşını kutlayan Radyo A, ilk günkü heyecanıyla yayıncılık hayatını sürdürüyor.  Ben de sadık bir Radyo A takipçisiyim. Arkasında güçlü bir Fakülte olması Radyo A’yı daha da güçlü yapıyor.  Nice 24 yıllara Radyo A, iyi ki varsın.”

İBF Dekanı Prof. Dr. Ertekin: “Radyo A’nın değerini her zaman önemsiyoruz”

Anadolu Üniversitesi İBF Dekanı ve Radyo A Genel Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde paylaştı: “Bundan 24 yıl önce Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi bünyesinde kurulan Radyo A’nın doğum gününü kutluyoruz. Bir çınar ağacı gibi büyüyen Radyo A’nın aynı zamanda Üniversitemizin bir değeri olarak katkısını her zaman için önemsiyoruz. Radyo A’nın bu zamanlara gelmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Öğr. Gör. Özaydemir: “Radyo A ailesinde olmak benim için çok kıymetli”

Radyo A Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Öğr. Gör. Nebiye Özaydemir ise günün anlam ve önemine dair şu şekilde konuştu: “Radyomuz 24 yaşında ve kurulduğu günden bu yana bünyesinde olmak benim için çok kıymetli. Bu kocaman ailenin arkasında Program ve Kültür Sanat Direktörü Elif Yılmaz, Müzik Direktörü Oğuzhan Yılmaz, Prodüksiyon Sorumlusu Bülent Sert, Teknik Sorumlu Ayhan Satan ve Anadolu Üniversitesinin başta İBF olmak üzere farklı bölümlerinde eğitim gören programcı arkadaşlarımız, öğrencilerimiz yer alıyor. 24 yıldır Radyo A’ya emek veren hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”